ΤΟ Centro Porto ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ TRIPADVISOR ΓΙΑ ΤΟ 2019


ΤΟ Centro Porto ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ TRIPADVISOR ΓΙΑ ΤΟ 2019

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, GR – 23.08.19

Η ομάδα του  Centro Porto περήφανα σας ανακοινώνει σήμερα ότι έλαβε ένα Πιστοποιητικό Διάκρισης του TripAdvisor®.
Εδώ και εννιά χρόνια, αυτή η διάκριση αναγνωρίζει και τιμά τις επιχειρήσεις οι οποίες είναι σταθερά άριστες – έχοντας κερδίσει εξαιρετικές κριτικές από ταξιδιώτες στο TripAdvisor κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.
Στους νικητές του Πιστοποιητικού Διάκρισης περιλαμβάνονται εστιατόρια, ξενοδοχεία και αξιοθέατα σε ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία προσφέρουν με συνέπεια ποιοτική εξυπηρέτηση στους πελάτες τους.  

Screenshot 2019-08-23 13.50.07

«Το TripAdvisor είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους νικητές του Πιστοποιητικού Διάκρισης για το 2019. Για σχεδόν μία δεκαετία το βραβείο αυτό έχει απονεμηθεί σε επιχειρήσεις που έχουν λάβει με συνέπεια θετικές βαθμολογίες από ταξιδιώτες και πελάτες στη μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο», δήλωσε η Neela Pal, Αντιπρόεδρος Επωνυμίας του TripAdvsor. «Αυτή η αναγνώριση μάς επιτρέπει να τιμούμε δημόσια επιχειρήσεις που λαμβάνουν ενεργά υπόψη τους τα σχόλια των πελατών για να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες να απολαύσουν με σιγουριά τα μέρη για φαγητό, διαμονή και εξερεύνηση που έχουν τις καλύτερες κριτικές».

Για την απονομή του Πιστοποιητικού Διάκρισης συνυπολογίζονται η ποιότητα, η ποσότητα και η επικαιρότητα των κριτικών που υποβάλλονται από τους ταξιδιώτες στο TripAdvisor σε διάστημα 12 μηνών. Για να πληροί τις προϋποθέσεις βράβευσης, μια επιχείρηση πρέπει να έχει συνολική βαθμολογία τουλάχιστον τεσσάρων από τους πέντε κύκλους, να έχει συμπληρώσει έναν ελάχιστο αριθμό κριτικών και να είναι καταχωρισμένη στο TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες.