Fee Brothers Bitters – τι ειναι;


Fee Brothers Bitters – τι ειναι;

Fee Brothers

Bitters

 

Τα ξεχασμένα bitters ξαναβγαίνουν δυναμικά στο προσκήνιο. Αλλά αν και προσφέρονται ως συστατικά σε κοκτέιλ, είναι εξίσου ενδιαφέρον να προσθέσετε δύο σταγόνες απο Fee Brothers Bitters στο ποτό σας..

Τώρα θα αναρωτιέστε, “γιατί κάποιος θα ήθελε να βάλει στο ποτό του κάτι που αποκαλείται bitter”; Για την ακρίβεια, τα bitters είναι κρίσιμα στα “καλά” ποτά, και καθορίζουν την τελική γεύση τους.

H επίδραση των bitters σε ένα ποτό είναι να ισορροπήσει, να ολοκληρώσει και να κάνει πιο περίπλοκη τη γεύση. Το στόμα μας έχει υποδοχείς γεύσης για τις ξινές, τις γλυκές και τις αλμυρές – όμως έχει και για τις πικρές [bitter]. Όσους περισσότερους υποδοχείς γεύσεων χαιδέψει το ποτό όσο αυτό κατεβαίνει στον λαιμό μας, τόσο πιο ενδιαφέρον γίνεται αυτό.

Τα bitters είναι ποτά φτιαγμένα από ρίζες, πολλά είδη βοτάνων, σπάνια και εξωτικά μπαχαρικά και φρούτα. Με μια και μόνο δοκιμή θα τα ερωτευτείτε! Ζητείστε απο τον barman να προσθέσει στη vodka ή το gin σας, δύο μόνο σταγόνες από την γεύση που σας αντιπροσωπεύει. Τόσο εύκολα, άμεσα και γρήγορα, η ένταση της γεύσης, η πικράδα και η ιδιοτυπία των συστατικών τους θα σαγηνεύσουν τον ουρανίσκο σας.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

FeeBrothersOldFashionedAromaticBitters

 

Είστε λάτρης του whiskey; Τι θα λέγατε για ένα old-fashioned whiskey μόνο με 2 σταγόνες απο το “old-fashioned aromatic bitter by the Fee Brothers”; Λίγες μόνο σταγόνες θα προσθέσουν μια γευστική απόλαυση στο αγαπημένο σας whiskey. Αυτό το πολύ αρωματικό προϊόν είναι μείγμα από τα καλύτερα συστατικά από όλο τον κόσμο.

 

 

IMG_1321

 

Πίνετε vodka ή gin; Προτείνουμε να το συνοδεύσετε με σόδα ή ενα premium Three Cents Tonic, και να δώσετε μια επιπλέον γεύση, επιλέγοντας ανάμεσα σε bitters από πορτοκάλι, λεμόνι, cranberry, δαμάσκηνο, ή ροδάκινο.

 

 

 

 

Δοκιμάστε τα και ανακαλύψτε τη γοητεία που κρύβει η πικρή τους γεύση.